Bildspel


Äntligen har vi fått internet till vår bungalow  och precis som utlovat kommer här en massa bilder.
Som vanligt kan ni göra bilderna större genom att klicka en gång med musen, klicka en gång till på bilden så blir den mindre.

Vi börjar med lite bilder på vår bungalow och våra nya söta vakthundar.

      


Å lite beach bilder

     

     


Vi har inte gjort så mycket äventyr men vi vandra upp till ett vattenfall, hela 500 m, jag var helt slut efteråt , man kan tycka att 500 m inte är så himla långt men går det uppför och det är rötter lite överallt så tar det sin tid.

Vi har ju även varit ute och kört med FARAN, våran underbara moppe som gör typ 25 km i timmen. Vi ser verkligen ut som två nördiga turister i våra hjälmar men better safe then sorry.

       

       

Naturligtvis har vi varit ute en del oxå, mest då med Gary och Sia som äger resorten men så har ju även Andreas vän Samir och hans flicka kommit hit.

     

     


Kommer fler bilder men får ta lite i taget, i veckan ska vi ut på en catamaran och segla till de andra öarna som ligger runt omkring, samt att vi ska ta en tur till Bang Bao ön största stad den så kallade fiskebyn.

I morgon är det ta massage som gäller...

Ska börja planera vår trip från Koh Chang till nästa resmål vilket blir vietnam but you never now. Det ända vi vet är att vi ska ta Malaysia i Mars-April så att vi kan kolla in Formel 1 LIVE.


Kommentarer
Postat av: Tess

Hej! Kul att äntligen få se lite bilder! Låter som att ni har det kanon. Njut massor, här i Marbella öser regnet ner och allt är lite trist och alla är negativa! Så njut på som bara den och sköt om er och ta det lugnt på "faran" och på havet! Kram Tess & Miadel

2009-02-03 @ 23:17:35
Postat av: MaPPa

Hej!

Fina bilder! Ni verkar ha det bra, Njut och ta väl hand om er både på "Faran" och seglingen.

Ha det fortsatt bra!



Kramar från

Mor o far

2009-02-04 @ 16:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0