Hemma igen

Så var vi äntligen hemma igen, det är med blandade känslor man kliver in i sin lägenhet som är ganska tom och kall eftersom vi har alla saker i ett föråd.

Resan gick väl ok iallafall tills vi kom till Madrid, men från Madrid var det inte lika enkelt att ta sig till Marbella som vi trott. Alla flyg var fullbokade det samma gällde även tåg och buss och som sagt vi ville bara hem. Alltså hyrde vi bil för att sätta oss och köra i 6 timmar. Vad gör man inte för att få komma hem.

Det var även lite strul med att få hyra bil men tack vare Andreas pappa så löste det sig till slut. TACK SÖTA.

Fick även ett tråkigt besked om att pappa varit inne ett varv på sjukan igen så jag var ganska låg under vår resa hem , men nu har jag pratat flera gånger med honom så det känns lite bättre, ska försöka ta mig hem till svedala ett tag och hälsa på familjen lite.

Här i spanien tar ju som sagt var saker lite tid, vi har beställt internet men det kan ta upp till 20 dagar.. HELT SJUKT, telefon gubben ville att vi skulle knacka på hos grannen för att kolla vad de har för telefon nummer för att han skulle kunna se om det fanns lediga nr i vår region, VA ... Ja för då skulle det gå lite snabbare än 20 dagar.

Nä vi knacka inte på hos grannen för att kolla det, de skulle ju bara tro att vi var helt skurvade, nä bäst att ha en god relation till sina grannar.

Så om ca 20 dagar så kommer jag att lägga upp lite fler bilder från vår resa och göra en slutbläddring, kanske ge intro till den nya bloggen vem vet.

Våra mobiltelefoner funkar dock nu så man kan ju alltid ringa till oss.

KRAMAR

K and A

Kommentarer
Postat av: MAPPA

Det är inte bara i Spanien som "Telia" är knökigt. Jag har under en längre period försökt få till ett autogiro på samliga våra konton, men nej. Vare sig bank eller Telia vill känna vid oss som kunder på just ett av våra konton. Räkningen kommer dock snällt i vår brevlåda varje månad, men autogiro med e-faktura; nej, nej. Det är bara att glädjas över det lilla och att vi trots allt får betala.

Njut nu den spanska våren. Ha det bra!

Kram

Mor o far

2009-03-24 @ 10:09:15
Postat av: kanogga

Önskar er välkomna hem å hoppas ni har d bra.

Spanska nr som gäller eller??

Kram

2009-03-24 @ 11:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0